Vispas

Voor 2024 is de procedure gelijk voor het verkrijgen van een VISpas t.o.v. vorig jaar. Het is zo dat er eerst een Voorlopig bewijs van lidmaatschap / tijdelijke VISpas ingevuld moet worden voor verkrijging van een VISpas. Dit Voorlopig bewijs van lidmaatschap / tijdelijke VISpas is één maand geldig, na ingevulde datum. Binnen die tijd wordt de VISpas aangemaakt en aan u toegezonden.

Het boekje “Landelijke Lijst van Viswateren” ontvangt u meteen als u het Voorlopig bewijs van lidmaatschap / tijdelijke VISpas koopt en invult.

De VISpas heeft het formaat van een bankpasje. Het boekje is groter. Deze Landelijke Lijst van Viswateren geeft aan waar, en met welke VISpas men vissen mag.

Met de VISpas kan de sportvisser vissen in een groot deel van de openbare wateren van de Nederlandse binnenwateren met twee hengels en op roofvis. Dit boekje dient men, als men gaat vissen, samen met de VISpas te kunnen tonen bij controle. Of u kunt de Visplanner App downloaden hetgeen nu wettelijk ook rechtsgeldig is!

Leden die een Vispas via Vispas Online hebben besteld, kunnen bij de onderstaande verkooppunten eventueel het zogeheten Boekje (lijst van Viswateren) gratis afhalen. Nieuwe leden kunnen een voorlopig bewijs van lidmaatschap voor een VISpas 2024, of een Weekvergunning kopen bij de volgende hengelsportzaken:

  • Pets Place – Normandiaplein 5, 8603 CS te Sneek
  • Hengelsport A.P. van der Feer – Dijkstraat 7-10, 8701 KB te Bolsward
 

Vraag in deze gevallen naar een Voorlopig bewijs van lidmaatschap van Visclub “De Baars”.

Heeft u nog vragen, dit kan via het menu “contact, welke u onder aan de website vindt.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een aanvraagformulier voor de VISpas 2024 te kopen bij 2e Secretaris Henk Batstra Suffridusstraat 7 Sneek, M: +31 (0) 6 118 05 747.